Край на сагата: Манчестър Юнайтед се разделя с Пол Погба през лятото


Край на сагата: Манчестър Юнайтед се разделя с Пол Погба през лятото
Снимка: Getty Images

6436 0

Пол Погба по всяко вероятност ще напусне Манчестър Юнайтед, когато договорът му изтече в края на сезона, съобщават медиите на Острова. Според информациите, Погба е обиден от реакцията на привържениците, които го освиркаха на „Олд Трафорд“ миналата седмица.

Френският национал бе освиркан от фенове на „червените дяволи“, когато бе заменен по време на успеха над Норич с 3:2 у дома. След края на срещата временният мениджър на Юнайтед Ралф Рангник сподели, че няма логика привържениците да сочат с пръст конкретен футболист или играчи.

Погба може да продължи кариерата си в Реал Мадрид или Ювентус

Няколко клуба, включително Реал Мадрид и Ювентус, преговарят с представителите на Погба относно привличането му със свободен трансфер през лятото. Френският полузащитник не отхвърли и възможността да остане във Висшата лига.

Погба бе заменен и в началото на сблъсъка с Ливърпул във вторник вечер поради проблем в прасеца. Състоянието на 29-годишния халф ще бъде прегледано от медицинския щаб на Юнайтед, за да стане ясно доколко сериозна е травмата му.

Погба напусна Манчестър Юнайтед през 2009-а и се завърна 7 години по-късно

Пол Погба се присъедини за първи път към „червените дяволи“ от Льо Авър като тийнейджър през 2009, но прекрати договора си преди да пробие в мъжкия тим, за да отиде в Ювентус. Полузащитникът се завърна на „Олд Трафорд“ от италианския гранд за рекордните 105 милиона евро през 2016 и спечели Купата на Лигата и Лига Европа по време на първия си сезон обратно в отбора.

Но въпреки че вдигна трофеите от Световното първенство и Лигата на нациите с Франция, оттогава насам той така и не успя да прибави нищо към колекцията си на клубно ниво. Погба изглеждаше близо до напускане на тима в края на престоя на Жозе Моуриньо като мениджър след влошаване на взаимоотношенията им. Португалският специалист не позволи на Погба да бъде капитан, като двамата бяха заснети и в конфликт по време на тренировка.

Въпреки това, Моуриньо бе уволнен няколко месеца по-късно и Погба бе върнат обратно в състава от Оле Гунар Солскяер. Контузия ограничи футболиста до едва 21 старта във всички турнири този сезон, като той и клубът ще приключат поредна кампания без трофей. Ето къде се крият проблемите на Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички