Ралф Рангник разкри къде са проблемите на Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник разкри къде са проблемите на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1176 0

Временният наставник на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви на пресконференция преди мача с Ливърпул, че "червените дяволи" изпитват сериозни проблеми, когато става въпрос за намирането на качествени играчи.

"Смятам, че клуб като Юнайтед може да си позволи да изгради отбор, който да се противопостави на Ливърпул и Манчестър Сити. Въпросът е, че има проблеми с намирането на правилните играчи", сподели Рангник.

"Ако знаеш какъв тип игра искаш да виждаш от отбора си, то трябва да откриеш точните играчи и да ги убедиш да дойдат на "Олд Трафорд", добави германският специалист.

"Това е всичко. Не е толкова сложно, не е ракетно инженерство. Всичко е по-лесно, когато знаеш какво искаш, но когато не знаеш - става доста сложно".

Манчестър Юнайтед се готви за гостуване на "Анфийлд" днес (19.04) и се надява да сложи край на серията си без победа там от януари 2016 година. В момента "червените дяволи" се намират на петата позиция във Висшата лига, три точки зад отбора на Тотнъм.

Ето към кой играч се е насочил клубът от Манчестър през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички