Как Пол Погба реагира на освиркванията от феновете на Юнайтед (ВИДЕО)


Как Пол Погба реагира на освиркванията от феновете на Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1693 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба се превърна в обект на бурни освирквания по време на срещата на отбора срещу Норич. Въпреки добрата си игра, французинът, напускайки терена след последния съдийски сигнал, не бе никак доволен от реакцията на феновете на "червените".

Освиркванията към 29-годишният футболист започнаха още в 74-ата минута, когато бе заменен от Маркъс Рашфорд. Привържениците на "червените дяволи" обаче не спряха дотук. Те показаха недоволството си от футболиста, когато той се насочи към тунела на "Олд Трафорд" след края на мача.

Екстравагантният французин не остана длъжен на феновете и им отговори по емблематичен начин, слагайки ръка на ухото си. Определено играчът не бе доволен от случилото се.

"Напълно разбирам защо феновете се чувстват така, но няма смисъл отделни играчи да се превръщат в тяхна мишена", заяви мениджърът на Юнайтед Ралф Рангник в пресконференцията след срещата.

"Играта ни е колективна отговорност, а когато моите играчи биват нападани индивидуално - аз винаги ще ги защитавам", категоричен бе германският специалист.

Изглежда дните на Пол Погба на Острова са преброени. Интерес към него има от ПСЖ, Барселона и Ювентус. Мнозина следят с интерес какво ще се случи с полузащитника.

Ето какво заяви Ралф Рангник преди срещата с Ливърпул през седмицата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички