"За Франция той е друг футболист!", легенда на Юнайтед съсипа Погба


"За Франция той е друг футболист!", легенда на Юнайтед съсипа Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

1733 0

Това лято пред Манчестър Юнайтед е поставен въпросът дали да се опита да задържи Пол Погба, или да го изпусне без пари. За разлика от немалка част от феновете, легендата на клуба - Уейн Рууни, е на мнение, че това ще е най-доброто за всички страни.

Вторият период на футболиста при "червените дяволи" е значително по-успешен от първия. Той стана световен шампион и грабна трофея от Лигата на нациите. Същевременно с това спечели Лига Европа и Купата на лигата, но Рууни вярва, че самият Пол едва ли е напълно доволен от постигнатото на "Олд Трафорд". 

"Мисля, че стигна до момент, в който е по-добре да продължи напред. Ако самият Пол бъде честен със себе си, вероятно не е постигнал ефекта, който очакваше със завръщането си", коментира легендата пред Sky Sports. 

"Гледам играта му за Франция, където е съвсем друг играч. Уменията, визията и контрола, които притежава са винаги налице, когато играе за националния отбор. В Юнайтед това липсва и има някои играчи, които трябва да бъдат пуснати да си отидат.

От времето на Сър Алекс не е имало стабилен треньор, така че мисля, че който и да дойде на поста трябва да получи време за изграждане на взаимоотношения с играчите", завърши легендарният нападател.

През 2012 г. Погба напусна Юнайтед като свободен агент, за да се присъедини към състава на Ювентус. 4 години по-късно халфът се завърна на "Олд Трафорд" за 116 млн. долара, което бе и трансферен рекорд по това време. Той е все още най-скъпото попълнение в клуба.

Междувременно френският халф бива свързван с ПСЖ, Реал Мадрид и Ювентус, като вероятността за трансфер във френския гранд е най-голяма

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички