Пол Погба започна преговорите с ПСЖ


Пол Погба започна преговорите с ПСЖ

2392 0

Пол Погба най-накрая ще се откаже от Манчестър Юнайтед - след като започна трансферни преговори с Пари Сен Жермен. Според FootMercato, Погба вече е провел срещи със спортния директор на ПСЖ Леонардо, който очерта плана си да подпише полузащитника.

В доклада се твърди, че Погба е намекнал, че той и семейството му биха искали да се преместят във френската столица, където ще се присъедини към Маурисио Почетино и ще играе заедно с Лионел Меси и Неймар. Бившият клуб Ювентус също е свързван с опит за безплатен трансфер, но е малко вероятно те да съперничат на ПСЖ.

Договорът на французина изтича това лято на "Олд Трафорд", шест години след като клубът счупи трансферния си рекорд, за да се върне за втория му престой от Ювентус в сделка за 89 милиона паунда. След още един слаб сезон с червена фланелка, Погба е готов да напусне, след като не постига споразумение за удължаване на договора си.

29-годишният футболист не е печелил трофей с Манчестър Юнайтед от Лига Европа през 2017 г. и "червените дяволи" сега са в сериозна опасност да пропуснат квалификацията за Шампионска лига след унизителното поражение с 1:0 при гостуването си срещу изпадащия Евертън. Победителят от Световното първенство влезе от пейката на Гудисън Парк и направи само 14 старта във Висшата лига през този сезон, след като се бори с контузии.

С бързото наближаване на лятото, се твърди, че Погба мисли за напускане на Юнайтед, където все още цари несигурност поради липсата на яснота относно назначаването на постоянен мениджър, който да замени Оле Гунар Солскяер . 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички