Часове след разгрома от Ливърпул: Обявиха сериозни кадрови промени в Манчестър Юнайтед


Часове след разгрома от Ливърпул: Обявиха сериозни кадрови промени в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

5034 0

Двама от водещите скаути на Манчестър Юнайтед са напуснали клуба, обяви сензационно The Athletic. Става въпрос за Джим Лоулър и Марсел Баут, които от години са част от тима. Първият бе на поста главен скаут в последните осем години, а преди това изкара също толкова време като анализатор, след като бе привлечен по времето на сър Алекс Фъргюсън. Баут се изявяваше като директор на глобалната скаутска мрежа, след като пристигна заедно с Луис ван Гаал през 2014 г.

Често през последните години "червените дяволи" търпяха критики заради входящите трансфери, а тези дни временният мениджър Ралф Рангник заяви, че е належащо в клуба да се извършат доста промени.

"Джим Лоуър взе решение да се оттегли. През изминалите си години в Манчестър Юнайтед той изигра ключова роля в изграждането на отбори, които спечелиха множество трофеи и беше изключително ценен за сър Алекс Фъргюсън и последвалите го мениджъри", се споменава в позицията на клуба до изданието.

"Марсел Баут пък беше фигура, която се радваше на уважение както в клуба, така и извън него. Той имаше важна роля като асистент и в това да подсили възможностите на скаутското ни звено през последните години", подчертават "червените дяволи".

Ето повече за разгромната победа на Ливърпул над Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички