Феновете на Бенфика замеряха играчите на Ливърпул, но Робъртсън им отговори подобаващо (ВИДЕО)


Феновете на Бенфика замеряха играчите на Ливърпул, но Робъртсън им отговори подобаващо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3764 0

Ливърпул постигна удобна победа като гост на Бенфика в 1/4-финалния си двубой от Шампионска лига. С резултат 3:1 от първата среща мърсисайдци до голяма степен си уредиха място на полуфиналите в надпреварата.

Именно незадоволителното представяне на "орлите" предизвика у феновете им негативни емоции, които бяха повод за агресия към гостуващите футболисти на Юрген Клоп.

През второто полувреме запалянковци на домакините замеряха играчите на Ливърпул с много и най-различни предмети. При един опит за изпълнение на ъглов удар, към левия бек на гостите - Андрю Робъртсън, започна своеобразна канонада. Малко по-късно, в 87-ата минута при гола на Луис Диас, към бившето крило на вечния съперник на Бенфика - Порто, полетя нещо, което приличаше на прът. 

Феновете на "орлите", за разлика от футболистите на Юрген Клоп, не показаха точен мерник и пропуснаха всичките си "изстрели", а след края на мача самият Робъртсън бе попитан от "BT Sport" за поведението на публиката.

"Не изглеждаха много доволни, нали? Хвърлиха доста запалки по мен, може би това ще им помогне да спрат да пушат, за това ще гледаме от положителната страна", шеговито коментира шотландецът. 

"Виждали сме много подобни неща и пострадали от тях хора. За щастие минаваха покрай мен и не ме удариха. Разбирам, че са разочаровани, но трябва да опитат да спрат с това. Случилото се с Диас бе отвратително. Знам, че е бивш футболист на Порто - най-големия им съперник, но трябва да са над тези неща", завърши Робъртсън.

Феновете на Ливърпул пък от своя страна недоволстват на решението съдия от Манчестър да свири важното дерби срещу Манчестър Сити

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички