Фабиньо от Ливърпул се направи на Ариен Робен, но за разлика от него не си "откъсна главата" (ВИДЕО)


Фабиньо от Ливърпул се направи на Ариен Робен, но за разлика от него не си "откъсна главата" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3518 0

Късно снощи Ливърпул взе добър аванс след първия 1/4-финален сблъсък с Бенфика в турнира Шампионска лига. Тимът на Юрген Клоп победи с 3:1 в Португалия и вече може да мисли изцяло за предстоящото дерби с Манчестър Сити (10 април) от английската Висша лига.

Изненадващо или не, Ибрахима Конате бе този, който откри резултата на "Луж" в Лисабон, но това, което се случи в следващите секунди след попадението, разсмя милиони футболни фенове по света, макар че комичната случка можеше да завърши и по доста болезнен за Юрген Клоп и всички фенове на мърсисайдци начин... и особено за Фабиньо!

Бразилският опорен защитник се затича след Конате, за да се присъедини към празненствата му и реши да опита като него да се "плъзне" на колене по тревната настилка. Е, защитникът нямаше проблем да го стори, но Фабиньо буквално заора в терена и падна по очи, разсмивайки своите съотборници и най-вече Тиаго Алкантара, който също се бе затичал в тази посока, за да поздрави голмайстора.

Виждайки този епизод от мача, мнозина фенове по света вероятно си спомниха за онзи случай с легендарния нидерландец Ариен Робен, който по огледален начин преди години си причини травма, която го извади от терените, макар и за кратко, докато играеше в Байерн Мюнхен.

В крайна сметка Фабиньо бързо се изправи и се видя, че не е успял да се самоконтузи, но определено извади късмет в тази ситуация и едва ли ще го видим отново да празнува по подобен начин гол на Ливърпул...

Вижте още: Гуардиола и Кевин де Бройне се заядоха леко с Диего Симеоне заради "бетона", който забърка на "Етихад"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички