Футболната асоциация на Англия с красив жест към Ливърпул и Сити


Футболната асоциация на Англия с красив жест към Ливърпул и Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

2078 0

Футболната асоциация на Англия ще осигури 100 безплатни автобуса за феновете на Ливърпул и Манчестър Сити, които ще пътуват до "Уембли" за полуфинала на ФА Къп. Имаше призиви срещата да преместена за друг ден, тъй като през Великденския уикенд няма директни влакове до Лондон от Северозападната част на страната поради предварително планирани инженерни дейности.

Вместо това ФА реши да предостави на до 5000 фенове на двата отбора безплатно пътуване до Лондон за мача, който ще се проведе в събота, 16 април. Превоз ще бъде предоставен и на привържениците, които ще заминат да наблюдават мача между Ман Сити и Уест Хем в полуфинала за ФА Къп при жените на същата дата.

В изявлението на ФА се казва: "ФА ще наеме 100 автобуса от "Анфийлд" и стадион "Етихад" съответно до стадион "Уембли" и обратно. Това ще гарантира, че до 5000 привърженици на Ливърпул и Манчестър Сити ще могат да пътуват безплатно до стадион "Уембли" за полуфиналния двубой". Един от отборите в полуфинала може  да отнесе сериозни санкции в английския футбол

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички