Още трусове на Острова! След Челси и Манчестър Сити отнася тежки санкции?


Още трусове на Острова! След Челси и Манчестър Сити отнася тежки санкции?
Снимка: GettyImages

10154 0

След като военният конфликт Русия - Украйна даде отражение в спорта и Челси се очертава като една от големите "странични" жертви на санкциите, изглежда, че "сините от Лондон" може и да не са единственият клуб, който да бъде тежко наказан от британското правителство. 

В момента под прожекторите е Манчестър Сити заради среща на собственика шейх Мансур Бин Зайед ал Нахаян и президента на Сирия - Башар ал-Асад. 

Според информация на BBC, британското правителство е строго критично към боса на "гражданите" за това, че се е срещал наскоро с един от най-близките политически приятели на Владимир Путин

"Увереното убеждение e на Обединеното кралство, че при липса на промяна в поведението на сирийския режим – укрепването на връзките подкопава перспективата за траен и приобщаващ мир в Сирия", беше краткият коментар на FCDO (бел. ред. - Министерство на външните работи и въпросите на Британската общност) за The Athletic. 

В момента политическото напрежение влияе сериозно на английската Висша лига и Сити може да последва случващото се с Челси, пишат на Острова. 

Както е известно, "сините от Лондон" отнесоха куп санкции поради факта, че Роман Абрамович е собственик на клуба. Това е и причина за все по-растящия брой оферти за Челси, но на Острова вярват, че има три реални и добри предложения за отбора (вижте ги в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички