Тотнъм не успя да победи Мидълзбро, предстои преиграване за двата тима


Тотнъм не успя да победи Мидълзбро, предстои преиграване за двата тима
Снимка: Gulliver/GettyImages

1832 0

Отборът на Тотнъм стигна само до равенство в гостуването си на Мидълзбро в мач от 3-тия кръг на ФА Къп. Двубоят на „Ривърсайд“ завърши при резултат 1:1. Ашли Флетчър откри резултата за домакините в началото на втората част, но „шпорите“ достигнаха до равенството чрез гол на Лукас Моура.

Жозе Моуриньо бе пуснал почти всички титуляри на Тотнъм в двубоя в търсене на успеха. „Шпорите“ владееха топката в почти по-голямата част от първата част, но така и не успяваха да стигнат до чиста ситуация пред вратата на Мехиас. Най-чистото положение през първите 45 минути бе за Мидълзбро, като в 23-тата минута Фрай стреля с глава, а Гасанига изби. При добавката удар на Савил бе изчистен от самата голлиния.

Домакините бяха първият отбор, който стигна до гол в средата на второто полувреме. В 50-тата минута Савил изведе Ашли Флетчър и нападателят откри резултата, преодолявайки Гасанига. „Шпорите“ натиснаха след гола и успяха да достигнат до изравнително попадение в средата на втората част. Серж Орие получи топката на десния фланг, след което навлезе и предостави отлично центриране за Лукас Моура, който изравни с глава. В 81-вата минута отново Моура бе близо до гола, но Мехиас спаси.

Така двата тима ще трябва да преиграват срещата на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ в идните седмици. Утре ще бъде теглен жребият за 4-тия кръг в турнира, като двата тима ще научат срещу кого ще се изправят, ако продължат напред.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички