Сагата с Ериксен е близо до своя край


Сагата с Ериксен е близо до своя край
Снимка: Getty Images/Guliver

3659 0

Дългата сага около бъдещия клуб на халфа на Тотнъм Кристиан Ериксен е към своя финал. Според датския вестник „Екстра Бладен“ италианският гранд Интер е много близо до договорка с полузащитника. „Нерадзурите“ са готови да предложат сумата от 20 милиона евро за играча, чийто договор изтича след 6 месеца, и да го доведат на „Джузепе Меаца“ още през зимата.

Интер ще се опитат да вземат играча с трансферна сума сега, за да не може той да иде в Ювентус като свободен агент през идното лято. Президентът на Тотнъм Даниел Леви също би бил склонен да продаде играча още сега, тъй като в противен случай ще го пусне да си иде през лятото без пари. Наставникът на Интер Антонио Конте настоява този трансфер да се осъществи, като това допълнително би подсилило отбора в опитите му да детронира италианския шампион Ювентус.

„Нерадзурите“ изпуснаха крилото на Парма Деян Кулушевски през тази седмица и ще се опитат да си върнат на „старата госпожа“, като измъкнат Ериксен изпод носа на шефовете в Торино. А ето кой друг може да се озове на "Джузепе Меаца".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички