Жозе Моуриньо очаква да получи "лоши новини" за Кейн


Жозе Моуриньо очаква да получи "лоши новини" за Кейн
Снимка: Guliver/GettyImages

1186 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо не е никак обнадежден за състоянието на нападателя Хари Кейн, като сподели, че очаква "лоши новини". Английският национал се контузия при загубата на "шпорите" от Саутхемптън.

"Все още не знам, може би ще имам информация по-късно. Ако обаче ме питате аз какво мисля, то имам усещане, че ще получа лоши новини. Когато той напусна терена, дори не се опита да продължи, да помисли, отне му две секунди, за да прецени ситуацията", сподели Моуриньо.

Мисля, че ще го загубим за известен период и понеже съм напълно убеден в това, но няма как да го предвидя,а не искам да плача тук на всяка пресконференция. Всички знаят кой е, какво е, какво той означава за клуба, неговите качества, всяка минута от всяка игра, която той не играе, знаем, че ще ни липсва", допълни Специалния.

Отсъствието на Хари Кейн може да е много лоша новина за Тотнъм, след като отборът играе срещу Ливърпул в следващия кръг от Висшата лига. Преди това обаче "шпорите" ще играят с Мидълзбро за ФА Къп. А ето кой футболист на Тотнъм може да се присъедини към Интер още през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички