След лекцията на Ливърпул: Треньорът на Глазгоу Рейнджърс не успя да намери обяснение за 1:7


След лекцията на Ливърпул: Треньорът на Глазгоу Рейнджърс не успя да намери обяснение за 1:7
Снимка: Getty Images

2197 0

На фона на скромното 2:0 на "Анфийлд" преди седмица, никой не очакваше, че Ливърпул ще разгроми Глазгоу Рейнджърс със 7:1 при гостуването си от 4-ия кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Това обаче се случи и то след като мърсисайдци изоставаха в резултата след 17 минути игра на "Айброкс", а полувремето завърши при 1:1.

Обяснение за случилото се през втората част нямаше и старши треньорът на домакините - Джовани ван Бронкхорст, който заяви, че разликата между двете полувремена е била като между деня и нощта:

"Разликата между първото и второто полувреме беше като между деня и нощта. През последните 25 минути изобщо не бяхме в мача. Не и с главите си, не и с решенията, които взехме на терена. Срещу отбор като Ливърпул биваш наказан за подобно поведение. Но реално начинът, по който играхме в последния половин час, би ни донесъл загуба срещу който и да е отбор. Не мога да намеря обяснение за това поведение", заяви бившият футболист на Барселона и Арсенал на пресконференцията си.

"Представянето ни на терена, резултатът - това не е начинът, по който искаме да представим нашия клуб в Европа. Нямаме извинения за това представяне, трябва да работим", допълни още Ван Бронкхорст.

*Рейнджърс е на последното четвърто място в Група "А" с 0 точки. На трета позиция е Аякс (3), на втора Ливърпул (9), а безпогрешният Наполи е лидер с 12 пункта! Ето и какво каза Юрген Клоп след 7:1 в Шотландия (последвайте линка).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички