Юрген Клоп доволен от разгрома на Ливърпул над Рейнджърс, отличи Мохамед Салах


Юрген Клоп доволен от разгрома на Ливърпул над Рейнджърс, отличи Мохамед Салах
Снимка: Getty Images

1502 0

Ливърпул разби на пух и прах отбора на Глазгоу Рейнджърс в мач от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионска лига, надделявайки като гост със 7:1. Наставникът на тима Юрген Клоп остана доволен от представянето на своя тим и похвали Мохамед Салах за добрата игра и трите му гола.

"Подобен успех определено променя настроението. Радвам се за тази победа. Отлично знаем срещу кого се изправяме в неделя във Висшата лига и е важно да влезем в подобна среща с нужното самочувствие", каза Клоп.

"Мо Салах? Специално представяне! Той направи много важно включване и ни помогна много в офанзивен план. Радвам се за него - надявам се оттук насетне нещата да потръгнат за него, както и за нас".

ЗА ИСТОРИЯТА: МОХАМЕД САЛАХ ЗАБИ НАЙ-БЪРЗИЯ ХЕТТРИК В ШАМПИОНСКА ЛИГА!

"На почивката имахме доста позитивен разговор в съблекалнята. С щаба ми показахме на момчетата какво трябва да се подобри в играта ни и как да бъдем по-ефективни във финалната третина, а те изпълниха тези заръки по перфектен начин", добави още германският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички