5-те отбора, които вече се класираха за 1/8-финалите на Шампионска лига


5-те отбора, които вече се класираха за 1/8-финалите на Шампионска лига
Снимка: Getty Images

2552 0

Пет отбора вече си осигуриха място на 1/8-финалите в тазгодишното издание на Шампионска лига! След изиграването на първите четири кръга в груповата фаза станаха ясни пет от общо 16-те тима, които ще играят в елиминациите на най-големия европейски клубен турнир.

Първият отбор, който си подсигури класирането, бе отборът на Манчестър Сити. "Гражданите" завършиха наравно срещу Копенхаген в Дания, но това им бе достатъчно, за да си гарантират, че ще останат на едно от първите две места в групата, даващи право на участие на 1/8-финалите.

По-късно същата вечер действащият европейски шампион Реал Мадрид също подсигури класирането си, завършвайки наравно срещу Шахтьор Донецк. Към тези два отбора се присъединиха още три тима, които си осигуриха класирането в сряда вечер.

Белгийската сензация Брюж си тръгна непобеден от стадиона на Атлетико Мадрид - "Уанда Метрополитано", за да се присъедини към Сити и Реал на 1/8-финалите. Същото стори и италианският гранд Наполи, който надви Аякс с 4:2. Петият тим, осигурил си участие на 1/8-финалите, е Байерн Мюнхен, който надви Виктория Пилзен с 2:4 като гост.

Ето как се развиха всички мачове от вечерта в Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички