Тотнъм вече е лидер в Група "D" на Шампионска лига, но Антонио Конте призова футболистите да си научат урока


Тотнъм вече е лидер в Група "D" на Шампионска лига, но Антонио Конте призова футболистите да си научат урока
Снимка: Getty Images

1242 0

Старши треньорът на Тотнъм - Антонио Конте, изрази мнение, че футболистите му трябва да си извлекат поуките от мача срещу Айнтрахт Франкфурт и в бъдеще да не допускат повече подобни грешки. "Шпорите" победиха немците с 3:2 в среща от 4-ия кръг на груповата фаза в Шампионска лига и вече са лидери в Група "D" с актив от 7 точки. 

Проблемът е, че Тотнъм водеше с 3:1 на почивката, а след 60-ата минута бе и с човек повече на терена. Въпреки това, играчите на Конте допуснаха попадение в 87-ата, което ги постави "на тръни" до последния съдийски сигнал. Именно това не се е харесало на италианския специалист:

"Честно да ви кажа, почувствах опасност в последните минути. Опитах се да бъда ангажиран в мача така, че да накарам футболисти си да бъдат по-концентрирани и да запазим резултата, защото тази победа е наистина, наистина важна в генерален план. Но, в крайна сметка, случилото се в края на мача е причината да си научим урока и това да не се повтаря в следващите срещи. Трябва да бъдем концентрирани до самия край", призова Антонио на пресконференция си.

*През идния уикенд за Тотнъм предстои домакинство на Евертън от 11-ия кръг на Висшата лига (15 октомври, 19:30 часа). Четири дена по-късно пък е визитата на Манчестър Юнайтед от 12-ия кръг. "Шпорите" се завръщат към Шампионска лига на 26 октомври - домакинство на Спортинг Лисабон!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - 5 отбора, които вече се класираха за 1/8-финалите на Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички