"Скука 2022": 1/3 от мачовете на Световното по футбол завършиха без голове


"Скука 2022": 1/3 от мачовете на Световното по футбол завършиха без голове
Снимка: Getty Images

2441 0

Четвъртият ден от Световното първенство по футбол в Катар стартира с ново разочарование за неутралните фенове - нулево реми между отборите на Хърватия и Мароко. Двубоят предложи много битка по терена, но почти успя да "приспи" привържениците пред малките екрани, а и тези на трибуните, след като не предостави най-важното - головете.

Три нулеви равенства от девет мача на Мондиал 2022

Безрезултатният футбол на Мароко - Хърватия обаче не е изключение, а по-скоро започва да се превръща в тенденция на Мондиала в Катар. От началото на турнира са изиграни девет мача, а 1/3 от тях са завършили без голове. В третия ден от Световното първенство още два мача не дадоха на феновете голово зрелище, завършвайки 0:0.

Става въпрос за двубоите Дания - Тунис и Мексико - Полша, които се изиграха във вторник. В двубоя на Дания и Тунис феновете поне видяха отменени голове и няколко сериозни опасности. В мача между Мексико и Полша обаче единственото интересно бе пропуснатата дузпа от Роберт Левандовски, или по-скоро спасената такава от героя Гилермо Очоа.

Предстоят ли повече голови зрелища в Катар?

В програмата от четвъртия ден на Мондиал 2022 остават още три мача: Германия - Япония, Испания - Коста Рика и Белгия - Канада. Надеждите на феновете са за по-атакуващ и резултатен футбол, какъвто видяхме в мачовете на Англия (победа с 6:2 срещу Иран) и на действащия шампион Франция (победя с 4:1 срещу Австралия).

В четвъртък (24 ноември) предстои да се изиграят последните мачове от първия кръг на груповата фаза, а в петък започват и вторите мачове от групите, които до голяма степен ще оформят фаворитите за продължаване напред към елиминациите. Ето и пълната ТВ програма на Световното първенство по футбол по дати и часове!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички