Как футболът се превърна в спасителен пристан за едно специално дете?


Как футболът се превърна в спасителен пристан за едно специално дете?
Снимка: Guliver/GettyImages

2787 0

Ради е едно много интересно момче. Той обича футбола и вкъщи не дава да се гледа друго освен мачовете - Висша лига, Шампионска лига, Световно първенство, Европейско и така нататък. Детето е царят на дистанционното, което не се нрави на по-малкия му брат, но думата му е закон - ще се гледа футбол.

Ради обича Манчестър Юнайтед и може да ви изреди целия стартов състав на "червените дяволи". Знае голмайсторите и минутите на много от мачовете в последните години, включително на вълнуващия спектакъл Франция - Хърватия във финала на Световното през 2018 година.

Ради може да е фен на Юнайтед, но не е изпуснал и мач от Шампионска лига, а Тотнъм е негеовият фаворит във финала (нормално, нали е фен на големия враг на Ливърпул). Следил е изкъсо изявите на двата тима и е очарован от начин, по който "шпорите" се промушиха до последната среща в Шампионска лига.

Ради обича да играе футбол с приятелите и съучениците си и не позволява факта, че има детска церебрална парализа да го спре. И това момченце ни беше специален гост за деня на детето и направи пълен разбор на Шампионска лига и какво да очакваме от финала. Ето и интервюто ни с малкия голям фен на футболната игра:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички