СНИМКА: Разликата между Бензема и Левандовски, оценена на близо половин милион евро


СНИМКА: Разликата между Бензема и Левандовски, оценена на близо половин милион евро
Снимка: Getty Images

2598 0

Карим Бензема и Роберт Левандовски са безспорно едни от най-забележимите и добри нападатели на днешното време, като фактът, че и двамата вече се подвизават в Ла Лига дава още по-добра възможност за сравнение между тях. Те обаче са съвсем различни по стил и характер, а френският национал заслужено спечели "Златната топка" за изминалия сезон.

Класата на Бензема

Нападателят на Реал Мадрид изглеждаше невероятно при награждаването му за "Най-добър футболист", според "Франс Футбол", а неговата външност и въобще излъчването му при награждаването продължава да бъде коментирана близо два дни след събитието в центъра на Париж.

През днешния ден една от най-известните фен страници на Реал Мадрид в социалните мрежи - Madrid Zone, публикува интересна информация в публичното пространство, според която дългогодишният футболист на "белия балет" е носил часовник на стойност над 500 000 евро. Запознати твърдят, че става въпрос за Richard Mille RM 65-01, а с "бижута" от подобен клас бяха забелязани в близкото минало и Мюсют Йозил и любимата му. 

Скромността на Левандовски 

Минути по-рано на дългоочакваното събитие бе награден и същинската легенда на Байерн Мюнхен и настоящ играч на Барселона - Роберт Левандовски. Полякът през миналата година "счупи" рекорда за клубни попадения на покойния Герд Мюлер с екипа на баварците. 

През миналата година се очакваше именно Левандовски да получи "Златната топка", но този път той получи наградата, кръстена на легендата Герд Мюлер, която се присъжда на футболистите, отбелязали най-голям брой попадения за изминалата година. 

Под снимка на Барселона, споделена в социалните мрежи, запалянковци обърнаха специално внимание и на часовника на Левандовски, който няма база за сравнение с този на конкурента си от Реал Мадрид. Те споделиха снимка в коментарите, на която се вижда, че стойността му на промоция е едва 42,80 евро.

Битката на терена

Карим Бензема се превърна в голмайстор в Ла Лига през изминалата кампания, но този сезон ще има сериозна конкуренция в лицето на Роберт Левандовски. Полякът записва първия си сезон по испанските терени, след като приключи дългогодишния си период в Германия. Той обаче успя бързо да свикне с начина на игра и се отчете с 9 гола и 3 асистенции след 9 мача в Ла Лига. 

По този начин полякът поведе голмайсторската класация в испанския елит, докато Бензема е едва девети в класирането с 4 попадения и 1 асистенция. Французинът обаче отбеляза един от головете в последното Ел Класико. 

Ето как се разви дербито между Реал Мадрид и Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички