Путин се обадил, за да поздрави Хабиб след успеха


Путин се обадил, за да поздрави Хабиб след успеха
Снимка: Getty Images/Gulliver

2521 0

Шампионът Хабиб Нурмагомедов разкри, че е получил обаждане от президента на Русия Владимир Путин след успеха му срещу Конър Макгрегър. Битката между двамата бе очаквана с голям интерес, но хаоса след нея предизвика по-голям интерес. Хабиб, малко след успеха си, прескочи клетката, за да потърси саморазправа с хора от щаба на ирландеца. 

"Путин тъкмо ми се обади, каза, че се гордее с мен, поздрави ме за победата. Казах ви, че всичко ще се промени от 6 октомври и ще го направя", допълни Хабиб.

Враждата между двамата датира отпреди няколко месеца, когато Макгрегър и негови приятели нападнаха автобуса, в който се возеше Нурмагомедов в Бруклин. След действията на Хабиб на ринга настана пълен хаос за няколко минути, преди охраната и полицията да се намеси и да изведе двамата от залата с кордон.

АРЕСТУВАХА ХОРА НА ХАБИБ СЛЕД МЕЛЕТО

"Всички знаят какъв съм, казвам ви, не само той, целият му екип ме атакуваха. Поясът е тук, аз съм неоспоримият, непобеден шампион. "Знам, че баща ми ще ме убие като се прибера затова което се случи. Извинявайте за всичко това, Невада, Вегас."

Какви бяха първите думи на тежко загубилия Конър - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички