Президентът на UFC: Отвратен съм от случилото се


Президентът на UFC: Отвратен съм от случилото се
Снимка: Getty Images/Gulliver

3117 0

Хабиб Нурмагомедов постигна невероятна победа нас Конър Макгрегър в основното събитие на турнира UFC 229 в T-Mobile Arena в Лас Вегас. Тя обаче беше помрачена от последвалото сбиване, което се превърна в масов бой в залата. 

Президентът на UFC Дейна Уайт не остана никак доволен от случилото се и ги осъди остро. "Случиха се много неприятни неща, които не би трябвало да се случват. Хабиб изкочи извън клетката и тръгна да се саморазправя с един от съотборниците на Конър, които предполагам, му е казал обидни неща, и тогава целият ад се отприщи".

Хабиб прескочи огражденията на клетката и потърси саморазправа със съотборника на Макгрегър Дилън Данис. Всичко това доведе до масово сбиване сред публиката.

СТАНА ЯСНО ЗА КАКВИ ПАРИ СЕ БИХА КОНЪР И ХАБИБ

"Дори не знам какво да кажа точно сега. Просто съм разстроен и отвратен от случилото се. Дали очаквах съперничеството между Конър и Хабиб да приключи с края на битката? Не. И двамата добре осъзнаваха, че съперничеството им няма да свърши след битката. Но не очаквах Хабиб да излезе извън октагона. Не очаквах това да се случи. А имаше толкова много охрана наоколо. Определено не очаквах това да се случи", допълни още Уайт. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички