Арестуваха хора от екипа на Хабиб след мелето (ВИДЕО)


Арестуваха хора от екипа на Хабиб след мелето (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

3402 0

С арест приключи масовия бой след голямата ММА битка между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър. Мениджърът на шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов  - Ризван Магомедов, бе задържан от полицията след невижданите сцени, които се разиграха след най-чаканата битка в UFC.

След като двубоят приключи сред публиката започна масово сбиване с участието на екипите на Макгрегър и Нурмагомедов, коeто по-късно се пренесе в октагона. Охраната успя да спре сбиването, а след това двамата бойци бяха изведени от залата.

След спирането на сбиването полицията задържа Магомедов и друг представител на руския отбор Освен това Хабиб не бе награден с пояса си и все още не е ясно дали ще има някакви санкции заради поведението му. 

Хабиб отказа Макгрегър в най-чаканата битка, невиждани сцени се разиграха след края (ВИДЕО)

Враждата между двамата датира отпреди няколко месеца, когато Макгрегър и негови приятели нападнаха автобуса, в който се возеше Нурмагомедов в Бруклин. След действията на Хабиб на ринга настана пълен хаос за няколко минути, преди охраната и полицията да се намеси и да изведе двамата от залата с кордон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички