Хамилтън призна: В момента Ферари са много трудни за побеждаване

Люис Хамилтън призна възходът на Ферари през последните седмици и предупреди, че битката за титлата във Формула 1 не е решена. Против всички първоначални прогнози, Ферари спечели първо и второ място в Гран При на Сингапур, с което удължи победата си серия на три успеха. Хамилтън записа четвърто място, но въпреки това има 65 точки пред своя съотборник Валтери Ботас и 96 пред Леклер.

„В момента колата им работи много добре и са трудни за побеждаване, особено на правите. Там не можем да се сравняваме с тях. Аз съм реалист и оценявам ситуацията - те подобряха някои неща по своя автомобил", започна Хамилтън.

В Париж вливали стволови клетки в мозъка на Шумахер?

Журналист на френския вестник "Le Parisien" открехна още завесата около тайнственото лечение, на което бе подложен легендарният пилот от Формула ...

"Борбата за титлата става по-оспорвана, но благодарение на нашата преднина в началото все още сме в добра позиция. Трябва да продължим да работим здраво и продължаваме напред. Все още нищо не е решено", добави още той. До края на сезона остават шест състезания и 156 точки да бъдат разпределени.

А колко състезания във Формула 1 ще се проведат през идната година - вижте в този материал на SportLive.bg

Още по темата

Please select answer!