В Париж вливали стволови клетки в мозъка на Шумахер?


В Париж вливали стволови клетки в мозъка на Шумахер?

5697 0

Журналист на френския вестник "Le Parisien" открехна още завесата около тайнственото лечение, на което бе подложен легендарният пилот от Формула 1 - Михаел Шумахер. Неговото име е Жан-Мишел Декюжи и той разкри, че може би на германския спортист са му били инжектирани стволови клетки и в мозъка.

"Той си тръгна. Пристигна в понеделник, лечението му, според нашата информация, се проведе във вторник и той си тръгна в нощта на сряда срещу четвъртък. Той беше регистриран под фалшиво име", обясни журналистът, който каза още, че Шумахер е идвал два пъти в болницата "Жорж-Помпиду" миналата пролет. Германецът е трябвало да се върне в Париж през юли, но здравословен проблем му е попречил да го стори.

"Това, което знаем, е, че е имало инфузия на стволови клетки, които се разпространяват из тялото за системно противовъзпалително действие. И, предполагаме, че и в мозъка, защото именно мозъкът му е увреден", сподели Декюжи пред BFM TV. Вижте в този материал колко е струвало на година лечението на пилота към 2015 г.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама