Последният, надвил Кобрата, прогнозира: Уайлдър ще губи от Паркър до пети рунд


Последният, надвил Кобрата, прогнозира: Уайлдър ще губи от Паркър до пети рунд
Снимка: Getty Images

746 0

Бившият претендент за титлата в тежка категория Дерек Чисора прогнозира изхода от битката между бившите шампиони в дивизията Дионтей Уайлдър и Джоузеф Паркър. Тя ще се проведе тази вечер в Ел Рияд.

ЕКСКЛУЗИВНО В SPORTLIVE: АНТЪНИ ДЖОШУА ОБЯВИ БЪДЕЩЕТО СИ С ЕДНО КРАТКО ИЗРЕЧЕНИЕ (ВИДЕО)

Новозеландецът победи Чисора в миналото 2 пъти и сега "Дел Бой" е в Саудитска Арабия, за да види как ще се справи старият му "враг" срещу "Бронзовия бомбардировач".

"Дионтей в началото - едно, две, три, четири, пет - той ще губи по точки и след това ще получи своя удар. Той ще получи нокаута", заяви британецът, цитиран от "DAZN".

ОТО ВАЛИН ИЗДАДЕ ГОЛЕМИЯ СИ КОЗ: ДЖОШУА Е ПСИХИЧЕСКИ НЕУСТОЙЧИВ

Чисора, който е последният боксьор, победил Кубрат Пулев, разясни, че американецът ще губи по точки до петия рунд, но след това ще нокаутира Паркър. А ето кога Уайдър вярва, че ще нокаутира съперника си.

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър.

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички