Треньорът на Уайлдър категоричен, че Дионтей е с теглото си за "обезглавяване" за двубоя с Паркър


Треньорът на Уайлдър категоричен, че Дионтей е с теглото си за "обезглавяване" за двубоя с Паркър
Снимка: Getty Images

8413 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър заяви, че ако успее умело да използва предимството си, то бързо ще "приспи" Джоузеф Паркър. Двамата ще се изправят един срещу друг на боксовата гала в Рияд "Денят на Страшния съд".

Треньорът му е уверен - това е перфектното тегло на Уайлдър

Разликата в килограмите между двамата е голяма, но това не пречи на Уайлдър

Трябва да се отбележи, че съперникът му Джоузеф Паркър е с цели 15 килограма по-тежък. На официалното премерване Бронзовия бомбардировач бе 96,6, а неговият опонент - 111,2.

А треньорът на Уайлдър, Малик Скот, е убеден, че това е идеалното тегло за неговия боец, като каза: "Джоузеф има перфектния стил, за да може Дионтей да изглежда зрелищно и това е, което той ще направи".

"Дионтей тежеше 96 кг. Това е теглото, при което той "обезглавява" най-много и сега няма да е по-различно. Що се отнася до Уайлдър, той е добре и спокоен само ден преди биткат каза: "Аз съм спокоен и събран".

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър.

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички