Промоутърът на Джошуа "кресна" на Уайлдър: Престани с това, ще загубиш от Паркър!


Промоутърът на Джошуа "кресна" на Уайлдър: Престани с това, ще загубиш от Паркър!
Снимка: Getty Images

1505 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, даде съвет на Дионтей Уайлдър преди битката му с Джоузеф Паркър тази вечер. Той посъветва американеца да спре да мисли за потенциална битка с неговия клиент, а да се съсредоточи върху тази, която му предстои в Ел Рияд.

ЕКСКЛУЗИВНО В SPORTLIVE: АНТЪНИ ДЖОШУА ОБЯВИ БЪДЕЩЕТО СИ С ЕДНО КРАТКО ИЗРЕЧЕНИЕ (ВИДЕО)

Хърн заяви, че ако не направи това, "Бронзовия бомбардировач" може да инкасира трето поражение в кариерата си. Промоутърът се притеснява да не би плануваният за догодина мегабой между Антъни и Дионтей да се провали.

"Уайлдър е по-добре да се съсредоточи или ще загуби от Паркър. Той може да удря като оръдие, но Джоузеф е готов за тази битка. И няма да е лесно", заяви британецът.

ОТО ВАЛИН ИЗДАДЕ ГОЛЕМИЯ СИ КОЗ: ДЖОШУА Е ПСИХИЧЕСКИ НЕУСТОЙЧИВ

"По-добре Дионтей да спечели мача, защото когато и ако той спечели, а аз вярвам, че това ще се случи, ние ще уредим битка (с Джошуа, бел.ред.). И Джошуа ще го нокаутира", допълни Хърн. По-рано Уайлдър обвини Хърн, че го е страх от него.

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър.

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички