Ото Валин издаде големия си коз: Джошуа е психически неустойчив


Ото Валин издаде големия си коз: Джошуа е психически неустойчив
Снимка: Getty Images

1683 0

Шведският боксьор Ото Валин е уверен, че сега е моментът не само да покаже себе си като добър боец, както го направи срещу Тайсън Фюри през 2019 година, но и да победи звезден съперник в лицето на бившия световен шампион Антъни Джошуа. Двамата се изправят лице в лице на 23 декември в Ел Рияд, Саудитска Арабия.

"Мисля, че Джошуа е загубил своята увереност и инерция. Можете да видите спада. В крайна сметка Усик беше просто по-добър боец, но Джошуа изглежда несигурен в себе си.

В началото, когато се бих с него (при аматьорите), той беше търсещ и унищожаващ човек, но сега се страхува да не бъде ударен и да загуби. Той осъзнава своята уязвимост и това го кара да се сдържа. Сега е подходящият момент за мен", заяви Валин, цитиран от "Boxing Scene".

"Бих казал, че той все още е един от най-добрите в тежка категория и има невероятна кариера. Имаше спад и мисля, че вече достигна своя пик. Мисля, че той е психически нестабилен, няма самочувствие.

Той смени треньора и мисля, че ще му бъде много трудно. Хората са много критични към него и има голям натиск върху него. Мисля, че това му тежи", допълни шведът. А ето какъв развой на битката цели Антъни Джошуа.

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър. 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и "Денят на Страшния съд" в DAZN

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още одробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички