Президентът на WBC обяви големия залог в мача Антъни Джошуа - Дионтей Уайлдър


Президентът на WBC обяви големия залог в мача Антъни Джошуа - Дионтей Уайлдър
Снимка: GettyImages

1079 0

Президентът на Световния боксов съвет (WBC) Маурисио Сюлейман заяви, че мачът между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, двама бивши световни шампиони, ще определи официалния претендент за титлата в тежка категория.

Британецът и американецът ще се бият тази вечер в галата "Денят на Страшния съд", като Джошуа се изправя срещу Ото Валин, а "Бронзовия бомбардировач" се боксира с Джоузеф Паркър.

"Денят на Страшния съд е безпрецедентно и величествено събитие. Ако Уайлдър и Джошуа се бият, това ще бъде двубой за официален претендент за титлата на WBC.

ЕКСКЛУЗИВНО В SPORTLIVE: АНТЪНИ ДЖОШУА ОБЯВИ БЪДЕЩЕТО СИ С ЕДНО КРАТКО ИЗРЕЧЕНИЕ (ВИДЕО)

Ще изчакаме да видим как ще се развият нещата и какво ще се случи в събота, но за момента няма нищо официално. Доколкото разбирам, битките Фюри-Усик и Уайлдър-Джошуа имат споразумение за задължителен реванш", заяви Сюлейман.

ОТО ВАЛИН ИЗДАДЕ ГОЛЕМИЯ СИ КОЗ: ДЖОШУА Е ПСИХИЧЕСКИ НЕУСТОЙЧИВ

"Много съм щастлив. Опитваме се да направим това от много години. Когато Уайлдър беше наш шампион (от 2015 до 2020 г.), по това време му дадохме цялото време и възможност да се срещне с Джошуа. Когато Фюри победи Уайлдър, за да стане шампион, ние направихме няколко неща по пътя с надеждата, че Фюри може да се бие с Джошуа и след това с Усик.

Така че това беше дълъг процес. Сега това се случва и WBC е горд, щастлив и подкрепя това, което се случва. Това е страхотен момент за бокса", допълни шефът на организацията. А ето къде можете да гледате Антъни Джошуа - Ото Валин.

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър.

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички