Дионтей Уайлдър обяви в кой рунд ще нокаутира Джоузеф Паркър


Дионтей Уайлдър обяви в кой рунд ще нокаутира Джоузеф Паркър
Снимка: GettyImages

9169 0

Бившият световен шампион на WBC - Дионтей Уайлдър, не се съмнява, че ще победи Джоузеф Паркър на 23 декември в Ел Рияд. Американецът е уверен, че ще постигне нокаут срещу другия бивш шампион в тежка категория.

"Вие знаете - с нокаут, отговори без да се замисля той на въпрос как ще завърши битката. - Мислено го виждам след 3 или 4 рунда. Виждам го в главата си. Но никога не се знае. В главата ми е така, но няма да форсирам нещата. Просто ще правя това, което умея най-добре. И тази битка ще завърши с нокаут".

"Бронзовия бомбардировач" призна, че харесва съперника си и не се нуждае да е ядосан на боеца срещу себе си, за да играе на максимума си. "Харесвам Джо, но аз съм човек, който няма нужда да се ядосва на опонента си. Не е нужно да казвам нещо, за да е интересно. Правя го естествено.

Ако те харесвам, харесвам те. Ако не, значи не. Не съм самозванец. Нищо от тези глупости. И това ме прави още по-опасен, защото хората не могат да ме "разчетат", допълни Уайлдър. A eто къде и как можете да гледате двубоя Дионтей Уайлдър - Джоузеф Паркър. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички