Искате да гледате битките на Джошуа и Уайлдър? Има САМО ЕДИН начин да го направите!


Искате да гледате битките на Джошуа и Уайлдър? Има САМО ЕДИН начин да го направите!
Снимка: Guliver/GettyImages

7506 0

"Денят на Страшния съд" е най-грандиозната боксова галавечер, организирана през последните години. 8 епични дуела, част от които с участието на Антъни Джошуа, Дионтей Уайлдър и Дмитрий Бивол, ще се проведат в паметната събота вечер на 23-ти декември в Саудитска Арабия. Изчислявано на стотици милиони долара, боксовото събитие приковава вниманието на световната боксова общественост и то с право - досега не е имало гала с толкова големи имена, които да се бият в една и съща вечер. 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и

Отличен за феновете е и фактът, че мачовете не са с предрешен изход! Дионтей Уайлдър се изправя срещу Джоузеф Паркър в битката на бившите световни шампиони. Антъни Джошуа пък ще трябва да надделее над ветерана Ото Валин. А ако и двамата спечелят, ще видим Уайлдър - Джошуа още през март! Затова и бойната вечер е толкова важна за бъдещето на тежка категория! 

Дмитрий Бивол пък ще се бие срещу Линдън Артър - изключително добър британски боксьор, който може да затрудни палача на Канело Алварес. Това може би е и най-интересният двубой извън двете главни събития! 

Как можем да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Както е известно, "Денят на Страшния съд" ще се проведе в събота, 23.12, в Саудитска Арабия. Битките ще започнат в 18:00 часа българско време, като основната част от бойната карта се очаква да стартира около 21:00 часа наше време. 

Единственият начин да гледаме мачовете на Джошуа, Уайлдър, Бивол и общо 8-те грандиозни битки е чрез стрийминг платформата DAZN (линк за абонамент тук). Компанията държи правата за излъчване почти в цял свят, като ще излъчва в САЩ, почти цяла Европа и още много места. В това число и България. 

Заради мащаба на боксовото събитие, галавечерта попада в графата "pay per view". Това означава, че освен месечен или годишен абонамент, трябва да се плати и стойността на самото събитие. 

"Денят на Страшния съд" е оценено от DAZN на 29.99 лева. В  същото време обаче има и две промоции за българските зрители, които искат да гледат галавечерта в събота вечер. Стандартният пакет месечен абонамент + заплащане на "пей-пър-вю" би струвал около 55 лева на българския потребител, но с промоциите от DAZN тази сума значително намалява. 

Промоция №1 за боксовото събитие 

Първата промоция е за закупуване на pay-per-view събитието и месечен абонамент "Monthly Flex". При избор на тази оферта, за първия месец абонаментът ще бъде на стойност 8.99 лева, което означава, че общата сума ще е 38.98 лева. Това осигурява достъп до цялото съдържание на DAZN за един месец през две устройства, както и гледане на галавечерта в събота (само на едно устройство). 

Също така, с този план абонаментът може да бъде прекратен по всяко време, което означава, че може да бъде спрян още през първия месец на ползване. Ако не бъде спрян абонаментът, за следващите месеци цената ще е 24.99 лева. Този план може да бъде спрян по всяко време! 

Промоция №2 за боксовото събитие 

Втората промоция е годишна и се казва "Monthly Saver". С нея, първият месец в DAZN ще струва само 5 лева, а останалите 11 вноски са по 19.99 лева всяка. Така, абонамент за следващите 30 дни + галавечерта ще струват 34.99 лева, но след това сте задължени 11 месеца да плащате по 19.99 лева. 

При изтичане на 12-месечния период, планът ще бъде подновен автоматично! Можете да спрете автоматичното подновяване от своя акаунт в DAZN (my account). 

Промоция №3 за Джошуа и Уайлдър - годишен абонамент 

Всеки, който иска, може директно да се абонира за годишен абонамент, плащайки една вноска на стойност 199 лева. Това осигурява достъп до платформата за 1 година. Стандартният план е на стойност 299.98 лева, така че с този избор се спестяват почти сто лева. 

Заедно с "пей-пър-вю"-то, общата стойност на този избор е 229.98 лева. 

ВАЖНО: Галавечерта не може да бъде закупена, ако потребителят НЯМА абонаментен план. Затова помислете внимателно. 

Планове за абонамент в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички