Кубрат Пулев срещу Франк Мир: Ще успее ли Кобрата отново да зарадва България?


Кубрат Пулев срещу Франк Мир: Ще успее ли Кобрата отново да зарадва България?
Снимка: Lap.bg

8144 0

След броени часове Кубрат Пулев ще се качи в триъгълен ринг готов за битка срещу американеца Франк Мир в Арлингтън, Тексас. Това ще бъде първи мач за Кобрата от близо година насам - на 12 декември 2020 г. той се изправи срещу Антъни Джошуа и загуби с нокаут в 9-ия рунд.

Мачът Кубрат Пулев - Франк Мир е част от изцяло нов спортен формат, наречен "Triad Combat" и ще бъде "черешката на тортата" в програмата на галавечерта, която се очаква да започне около 3:00 ч. българско време на 28 ноември. (тук ще разберете къде можете да я гледате на живо)

Първоначално Кубрат Пулев трябваше да се бие с Витор Белфорт, но противникът му бе сменен, а по-късно той сам обясни защо се е стигнало до този ход. Франк Мир е на 42 години и е двукратен шампион от UFC в тежка категория. Мачът ще се проведе проведе по правила, които съчетават бокс и ММА. Повече информация за тях - прочетете тук!

След като съперникът му бе уточнен, Пулев започна да се подготвя сериозно за двубоя, а в интернет се появиха кадри как тренира с по-малък размер ръкавици. Разбира се, веднага започнаха и закачките между двамата - първо Кобрата каза, че Мир го очаква много тежък мач, а американецът на свой ред извади списъка си с жертви.

На 25 ноември (четвъртък) двамата за пръв път застанаха лице в лице и нашият боксьор напомни за себе си, замахвайки към опонента си (видео). Самият Франк Мир бе доста по-обран и впоследствие разкри част от тактиката си за битката

На 26 ноември (петък) двамата стъпиха и на кантара, който показа, че Кобрата е доста по-тежък от последния си мач с Антъни Джошуа, но все пак е далеч от Мир като килограми. Последва и нов интересен момент, при който Кубрат подаде ръка за поздрав, но американецът не го отрази изобщо (видео).

В залата в Арлингтън, щата Тексас ще бъде доста горещо, а на всичкото отгоре и световноизвестната група Metallica ще се грижи за доброто настроение на цялата публика. При всички положения голяма част от България отново ще изкара една безсънна нощ... Успех, Кобра! А всички фенове на бокса у нас могат да следят Пулев - Мир НА ЖИВО в Sportlive.bg! 

*Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в Sportlive.bg

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ПРЕДИ БИТКАТА НА ПУЛЕВ

Преди завръщането на Кобрата на ринга, вижте част от най-интересните материали, които подбрахме за вас, за да загреете за битката: 

ДЕЖА ВЮ: Повтаря ли Кобрата грешките от битката с Джошуа (ВИДЕО)

Кой е Франк Мир - Краля на захватите и опонент на Пулев 

Как легендата на UFC можеше да изгуби ВСИЧКО в катастрофа 

Изненадващо име подготвя Пулев за мача в "триъгълника" 

Какво е ТРИАД КОМБАТ - новият спорт, в който Пулев се впуска 

Следете мача на Кубрат Пулев срещу Франк Мир  (проследете линка)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички