Боксовото приключение на Франк Мир (ВИДЕО)


Боксовото приключение на Франк Мир (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2835 0

MMA боецът Франк Мир, който ще се изправи срещу Кубрат Пулев на 27 ноември във формата Triad Combat, вече има опит в битка срещу боксьор. След две десетилетия в смесените бойни изкуства Франк реши да експериментира и да пробва силите си в бокса.

През февруари тази година Франк обявява, че ще се качи на ринга срещу бившия шампион в полутежка категория Антонио Тарвер като част от галавечерта, оглавена от мача на Джейк Пол с Бен Аскрен. Това се случва след като Мир дебютира в кеча, а името му се спряга като участник в Bare Knuckle Fighting Championship - шампионат по юмручни боеве.

Само месец след това обаче Тарвер не бива допуснат до това да се бие, като не успява да премине през изискванията на Атлетическата федерация на щата Джорджия. Вместо него Франк се изправя срещу бившия шампион на IBF в полутежка категория Стив Кънингам.

Срещата е в 6 рунда, като Кънингам печели. Франк Мир признава, че смяната на спорта е било най-трудното нещо, което е правил, но добавя, че е научил много и ще използва това в MMA боевете. Въпреки че е с 30 кг по-тежък от Кънингам, Франк не успява да създаде кой знае какви проблеми на съперника си.

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички