Кубрат Пулев - Франк Мир по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Кобрата на живо


Кубрат Пулев - Франк Мир по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Кобрата на живо
Снимка: Gulliver/Getty Images

89345 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев най-накрая отново ще се качи на професионалния ринг, макар и не в стандартното си амплоа. Почти година след тежката загуба от Антъни Джошуа, родният представител излиза в изключително любопитна битка с един от най-коравите представители на ММА в последните години - Франк Мир. 

Любителите на професионалния бокс, както и на миксираните бойни изкуства, ще станат свидетели на много интересна комбинация между двата спорта, събрана под името "Триад Комбат" - боен спорт с елементи основно на бокс, но и на MMA. 

Организаторите от "Трилър" са подготвили истинско зрелище, достойно за голяма галавечер на бойните изкуства. Цели 6 двубоя влизат в "картата", оглавена от сблъсъка на Кобрата с 42-годишния американец. Нещо повече - по време на събитието ще пее не кой да е, а една от най-легендарните рок банди за всички времена - Металика! 

Интересно е да видим в какво състояние ще е българинът, който със сигурност е натрупал малко "ръжда", след като вече година е аут от боксовия ринг. За последно той се изправи срещу Антъни Джошуа и беше брутално нокаутиран в 8-ия рунд. Сега обаче съперникът му е далеч по-лек и на свой ред е "зелен" в бокса. 

Мир има 20-годишна кариера в различните ММА серии, като е двукратен шампион в тежка категория на UFC. Визитката му е стряскаща и гарантира, че за Пулев двубоят няма да е "разходка в парка", но и Мир е далеч от най-силните си години, когато беше истинско страшилище в ММА. Освен това той няма да може да разчита на най-силната си страна - хватките за предаване. Той държи рекорд за най-много победи след отказване на съперника в тежка категория на UFC, но сега няма възможност да се възползва от тях. 

Ще излъчи ли БГ телевизия Пулев - Мир? 

За съжаление (ако в последния момент не се промени нещо), българска телевизия няма да излъчва двубой на Кобрата за втори пореден път. Както е известно, за сблъсъка за световната титла в тежка категория на професионалния бокс отново нямаше БГ излъчване, като тогава DAZN държеше правата за Джошуа - Пулев. Сега обаче съвсем различна платформа ще излъчва битката. 

Как и къде да гледаме двубоя на Пулев? 

Подобно на този случай, отново чуждестранна стрийминг платформа държи правата за излъчване. Това е американската "fite.com", като с регистрация на сайта и заплащането на събитието (10.99 долара), или с абонамент към самата платформа за един месец или година (сумите можете да проверите в сайта, но все па - 2.99 долара е най-евтиният възможен абонамент). 

Всеки, който няма възможност да гледа срещата в платформата, със сигурност ще може да следи Кубрат Пулев - Франк Мир НА ЖИВО в Sportlive.bg.  

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ПРЕДИ БИТКАТА НА ПУЛЕВ

Преди завръщането на Кобрата на ринга, вижте част от най-интересните материали, които подбрахме за вас, за да загреете за битката: 

ДЕЖА ВЮ: Повтаря ли Кобрата грешките от битката с Джошуа (ВИДЕО)

Кой е Франк Мир - Краля на захватите и опонент на Пулев 

Как легендата на UFC можеше да изгуби ВСИЧКО в катастрофа 

Изненадващо име подготвя Пулев за мача в "триъгълника" 

Какво е ТРИАД КОМБАТ - новият спорт, в който Пулев се впуска 

Ако все пак сте фенове на бокса, то DAZN предлага редица гала вечери, невероятни битки и редица филми, посветени на спорта: 

Следете мача на Кубрат Пулев срещу Франк Мир  (проследете линка)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички