Мир показа "списъка с жертви", следва Пулев: Винаги се бия с най-добрите (СНИМКА)


Мир показа "списъка с жертви", следва Пулев: Винаги се бия с най-добрите (СНИМКА)
Снимка: Instagram

3667 0

След промяната в програмата на галавечерта на новата организация "Трайад Комбат" стана ясно, че "черешката на тортата" за вечерта на 27 ноември ще бъде сблъсъкът между Кубрат Пулев и Франк Мир. Мачът е на 27 ноември в Тексас.

Мир също е ММА-боец. 42-годишният състезател има 19 победи и 13 загуби на професионално ниво, но отделно от това има и битки с други боксьори, като например тази срещу бившия световен шампион в полутежка категория Стийв Кънингам.

Над 2 седмици преди срещата между родения в Лас Вегас, Невада, състезател и българския боксьор, Мир публикува мотивиращо съобщение, което бе прикрепено към снимка с неговия лик и своебразен списък с някои от най-впечатляващите му битки.

"Победа, загуба или равенство - никога не могат да кажат, че не съм предизвиквал себе си във всеки един възможен момент да се бия срещу най-добрите опоненти през цялата ми кариера.

И дори моето време като състезател скоро да приключи, аз ще продължавам със същата нагласа и все така ще приемам новите предизвикателства. Мир срещу Пулев" - написа той в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Битката се очаква със сериозен интерес, а самият Кубрат Пулев също потвърди сблъсъка с Мир и добави любопитна СНИМКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички