Дежа вю: Кубрат Пулев повтори изцепки от Джошуа, замахна към лицето на Мир (ВИДЕО)


Дежа вю: Кубрат Пулев повтори изцепки от Джошуа, замахна към лицето на Мир (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg/ Mandatory credit: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

33298 0

Остават броени дни до събитие, което се очаква с огромен интерес - Triad Combat. То ще се проведе на 27 ноември. Както е известно, най-големият мач от програмата ще бъде с българско участие - това на родния 40-годишен боксьор Кубрат Пулев.

Кобрата ще се изправи срещу Франк Мир, след като първоначално плануваният му опонент Витор Белфорт се отказа (според агента на Кубрат Пулев - заради страх). Логично, техният сблъсък ще се проведе последен от програмата.

Преди това предстоят няколко мача, сред които и женски. Всички те противопоставят боксьори срещу ММА бойци, а целта е да се покаже кой спорт всъщност е по-силен. За това са определени и двама капитани, които са изключително мотивирани и опитаха (и ще опитват) да предадат това и на своите състезатели.

Едва няколко дни преди сблъсъците се проведе събитие, на което бяха представени участниците и бе разказано малко повече за тях. Освен това им бе дадена думата, за да отговорят на няколко поставени въпроса, които касаеха по-различните правила и очакванията за съответния мач, в който участват.

На него Кубрат Пулев обърка присъстващите със странно изказване и се закани зверски на Мир (вижте повече като последвате линка, натискайки думите в удебелен шрифт). Все пак българинът заключи, че може да разбие сериозно своя съперник.

Не по-малко любопитно бе поведението му и при представянето. След като водещият се изказа изключително ласкаво за Пулев и подчерта всичките му успехи и забележителни моменти в боксовата му кариера, Кобрата се появи на сцената с респектираща походка.

Когато наближи вече очакващия го Франк Мир, българинът, къде шеговито, къде не, замахна с ръка от разстояние към лицето на съперника си (можете да видите ситуацията най-долу в материала на ВИДЕО - щом го стартирате, трябва да почакате 4-5 секунди поради технически неизправности). Мир прие това напълно спокойно и хвана двете си ръце. След това двамата застанаха един срещу друг, а впоследствие и един до друг, като не се стигна до никакво напрежение.

Това напомни леко поведението на Кубрат Пулев преди сблъсъка срещу Антъни Джошуа. Тогава родният боксьор сякаш бе пренавит и до голяма степен провокира британеца, което доведе до ескалация на ситуацията. Тогава напрежението взе връх, Пулев и Джошуа се спречкаха и влязоха в контакт, преди да бъдат разделени (ВИДЕО).

Въпросният конфликт тогава предизвика много коментари. Предстоящият опонент на българина не пропусна да коментира онзи мач - съвсем наскоро Франк Мир дори посочи голямата грешка на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа.

ВАЖНО ПРЕДИ ПУЛЕВ - МИР: 

ГЛЕДАЙ ПУЛЕВ - МИР: ЕТО КАК 

ГОЛЕМИ ИЗНЕНАДИ НА КАНТАРА ПРЕДИ ПУЛЕВ - МИР

КАКВО Е ТРИАД КОМБАТ - ВИЖТЕ ПРАВИЛАТА НА НОВИЯ СПОРТ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички