Крещящ контраст за Джошуа: Закани и напрежение с Пулев, усмивки и шеги с Усик (ВИДЕО)


Крещящ контраст за Джошуа: Закани и напрежение с Пулев, усмивки и шеги с Усик (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive, снимки: lap.bg и Getty Images

6072 0

Остават часове до най-голямото боксово събитие до момента за годината - Джошуа срещу Усик. Големият сблъсък, който ще реши съдбата на коланите от WBA, WBO и IBF (които към момента са собственост на Антъни Джошуа), ще се проведе в събота, 25 септември).

По традиция в предишния ден се осъществи премерването на двамата боксьори (така нареченият "кантар"). А на него огромно впечатление направи поведението между двамата съперници, още повече, ако се направи съпоставка с последния двубой на Ей Джей на професионалния ринг.

Както всички помним, британецът се изправи срещу Кубрат Пулев през декември 2020 година, а напрежението преди, по време на и след двубоя бе много високо. Двамата не демонстрираха особено уважение един към друг и изсипаха множество закани, нападки и провокации.

На кантара преди мача между Кобрата и Джошуа се размахваха ръце, изричаха се големи думи и дори охраната, която присъства на събитието, трябваше да застава между двамата участници, за да ги раздели и за да не ескалира още повече ситуацията.

Нищо подобно не се забеляза на кантара за този двубой на Джошуа. Дори напротив. Той и Олександър Усик засвидетелстваха уважението си един към друг още преди сблъсъка чрез своите изказвания, но на кантара се държаха точно като приятели.

Те се поздравиха джентълменски, след снимките очи в очи усмивките им не слязоха от лицата, а настроението бе високо и положително. Дори последваха и своебразни шеги между тях, тъй като, когато Джошуа "демонстрираше мощта си", вдигайки и стягайки ръце, Усик го представи одобрително, а същото стори и преди това Антъни със своя опонент.

В материала по-долу са прикачени видеа от кантара преди година срещу Пулев и от този срещу Усик. Можете сами да направите разликата.

ГЛЕДАЙТЕ ДЖОШУА - УСИК ТУК

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Какво показа кантарът преди битката Джошуа - Усик?

Ето кой ще излъчва мача за световната титла 

Олександър Усик: От живота на село до световната боксова зала

Оръжието, с което Усик може да шокира Джошуа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички