Виталий Кличко: Това ще е най-тежкият мач в кариерата на Усик


Виталий Кличко: Това ще е най-тежкият мач в кариерата на Усик
Снимка: Getty Images/Guliver

1444 0

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Виталий Кличко коментира шансовете на сънародника си Олександър Усик в сблъсъка с Антъни Джошуа. Джошуа ще защитава титлите на WBA, WBO, IBF и IBO в двубоя с украинеца.

"Това ще бъде най-сложният мач в спортната кариера на Усик. Олександър все още не се е срещал с боксьор от такава класа. Всичко зависи от него - от това доколко ще са правилни стратегията и тактиката, както и доколко Александър ще успее да наложи своята формула. Той не бива да даде възможност на съперника да използва своя ръст и преимущество в теглото", каза Кличко.

"Тъй като Джошуа е по-висок от Усик, той ще се опитва да контраатакува, да използва преимуществото в дължината на ръцете и владението на мощни десни удари", коментира Кличко пред сайта meta-ratings.com.ua.

В началото на кариераа си на професионалния ринг Олександър Усик стана част именно от промоутърската компания на братята Кличко K2 Promotions. Той неведнъж е участвал и в галавечери като подгряващ на брата на Виталий Кличко Владимир.

Мачът между Антъни Джошуа и Олександър Усик е в нощта на 25 срещу 26 септември. Гледайте Джошуа срещу Усик тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички