Фюри намекна кой измежду Джошуа и Усик ще се скъса като "стара възглавница"


Фюри намекна кой измежду Джошуа и Усик ще се скъса като "стара възглавница"
Снимка: Getty Images/Guliver

8798 0

Шампионът по бокс в тежка категория на WBC Тайсън Фюри коментира какво трябва да направи Антъни Джошуа, за да защити титлите си и да спечели предстоящата среща с Олександър Усик. Циганския крал коментира и защо украинецът е неудобен съперник.

"Мога да назова множество причини, поради които Джошуа ще загуби този бой, а Усик ще спечели. Първо, той е левичар, в известна степен неудобен и трябва да признаем, ловък боксьор. Мисля че ударите му са по-силни, отколкото ни се струва", коментира Тайсън Фюри.

ГЛЕДАЙ ДЖОШУА - УСИК ТУК

"Но работата не е в това колко силно удрян някой - главното е да попадне в целта. Рано или късно в такъв случай огромният бодибилдър ще се скъса по шевовете като стара евтина възглавница. Освен това идеите му приключват достатъчно бързо", добави британецът.

"Смятам, че Антъни ще се опита повече да се боксира и да използва джебове. Той прекрасно знае, че Усик няма издръжливост, след три рунда той започва да се задъхва. Ако не се разправи с него по-рано, ще го очаква тежка нощ, възможно е даже да загуби досрочно", каза още Фюри.

Сблъсъкът ще се състои в нощта между 25 и 26 септември. По традиция двамата боксьори се качиха на кантара ден преди срещата. Какво се случи на официалния кантар, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички