Ето кой ще излъчва боксовия сблъсък Джошуа - Усик в България


Ето кой ще излъчва боксовия сблъсък Джошуа - Усик в България
Снимка: Getty Images

44876 0

Световните титли в тежка категория отново са заложени на карта, тъй като шампионът Антъни Джошуа ще трябва да ги защитава срещу задължителния претендент Олександър Усик. На 25 септември, повече от девет месеца след победата над Кубрат Пулев, Джошуа отново ще се качи на професионалния ринг, за да докаже, че все още заслужава статута на световен шампион в тежка категория.

Битката Джошуа - Усик ще се състои на новопостроения стадион на футболния Тотнъм в Северен Лондон. Мачът за световната титла ще се излъчва и в България, но не по традиционните канали, по които сме свикнали да гледаме. Подобно на мача с Кубрат Пулев, и сега излъчването е поверено на стрийминг гиганта DAZN, който се утвърди като лидер на пазара в бокса.

На 1 декември 2020 година DAZN разшири пазара си и влезе в над 200 страни по света, включително и в България. Основен повод за този ход на компанията беше зрелищният мач между Пулев и Джошуа, който беше спечелен по категоричен начин от британеца. Сега стрийминг платформата ще предостави на феновете на бокса още една битка на върха в дивизията, която обещава да бъде също толкова зрелищна.

Приложението на DAZN е налично за телефони, таблети, компютри и лаптопи, SMART телевизори, което дава възможност на потребителите да гледат мача както пожелаят. За да гледате боксовия сблъсък, е необходимо единствено да си направите регистрация в DAZN и да заплатите сумата от 2.99 лева за едномесечен абонамент. По този начин ще можете да гледате не само битката Джошуа - Усик, но и цялото богато съдържание на DAZN в продължение на месец!

В DAZN ще намерите още боксови битки, интересни събития преди и след мача между Джошуа и Усик, както и куп документални филми и битки от миналото. Вашият абонамент в DAZN може да бъде прекратен по всяко време, тоест няма опасност да ви таксуват допълнителни пари от заплатените 2.99 лева в началото на вашата регистрация. Освен битката Джошуа - Усик, ето още 3 плюса да се регистрирате в DAZN.

За да видите как да се регистрирате и абонирате в DAZN, последвайте този линк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички