Стъпка по стъпка: Как да се абонираме за Джошуа - Усик в DAZN?


Стъпка по стъпка: Как да се абонираме за Джошуа - Усик в DAZN?
Снимка: Getty Images/ колаж: SportLive

134552 0

Битката Джошуа срещу Усик предизвиква сериозен интерес с наближаването на датата за двубоя - 25.09.2021 година. Както е известно, боксовият дуел между двамата за България ще се излъчи в стрийминг платформата DAZN, като за да може да гледаме мача, са ни необходими регистрация и абонамент в размер на 2,99 лева на месец. Тъй като получихме запитвания за това как става регистрацията, в този материал ще направим подробно описание на това как можете да се регистрирате в DAZN, за да гледате мача между Джошуа и Усик (ако имате "adblock", изключете го, за да видите пълното съдържание на статията). 

СТЪПКА №1: Влезте в сайта на DAZN 

За да гледате мача, се нуждаете от регистрация, която отнема не повече от 2-3 минути. За да се абонирате, трябва да влезете в сайта на DAZN (линк за dazn.com). След като го направите, на главната страница ще видите в жълто "Sign up now". Кликнете на бутона и ще бъдете отведени в нова страница за регистрация. 

ВАЖНО: В момента сайтът не се предлага на български език, така че можете да използвате опцията "Google translate", която предлага браузъра "Chrome". 

СТЪПКА №2: Въвеждане на данни на профила 

След като сте на страницата за регистрация, следващата стъпка е да създадете профила си (Create Account). Трябва да въведете следните данни: 

- First name - първото Ви име (изписано с латински букви, както е в личната Ви карта - например: Victoria)

- Last name - фамилията Ви (също изписано с латински букви) 

- Email - валиден имейл (електронна поща, която ползвате) 

- Confirm email - потвърдете имейла, който сте задали (изписвате го още веднъж) 

- Create a password - създайте Вашата парола. ВАЖНО: Използвайте парола от минимум 6 символа, от които поне един е цифра и поне един е буква (на латиница). 

Ако стъпките са изпълнени коректно, в ярко жълто ще светне бутона "Continue" (продължете напред). Натиснете го за следващата стъпка! 

СТЪПКА №3: Плащане на абонамент 

В следващата секция трябва да въведете данните на вашата кредитна/дебитна карта, която ще използвате за абонамента в DAZN. Ето и полетата, които трябва да въведете: 

- Card number - 16-цифрения номер на банковата карта. 

- Expiry date - датата, на която изтича картата (месец/година). 

- Security code - 3-цифреният секретен код (CVV), който се намира на гърба на картата. 

След като въведете тези данни, натиснете бутона "Continue" и ще преминете към втората част, поместена в секция "Payment Details" (детайли по плащането). 

СТЪПКА №4: Адрес за фактуриране (не важи за плащания с определени карти)

За да завършите тази част от регистрацията, трябва да въведете адреса, на който живеете, или сте регистрирани по лична карта. Данните отново се въвеждат на латински букви! Ето и какво трябва да въведете: 

- Street address - улицата и квартала, на които живеете.

- House Number or Name - Номер на сградата и номер (или име) на апартамента/къщата. Например: номер на кооперация (15) или номер на блок и вход (38, вх Б). 

- Postal Code - пощенски код. 

- City - град или село, в което живеете. 

ВАЖНО: Тази стъпка не се изисква при всяка регистрация, така че не се изненадвайте, ако не я видите. 

Може да използвате и Google Maps, ако не сте сигурни какви данни да въведете. НАПРИМЕР: Адрес ул. ген. Гурко 13 е изписана в Гугъл по този начин: ul. "General Yosif V. Gourko" 211000 Sofia Center, Sofia (улицата е избрана на случаен принцип в примера). След това натиснете бутона "Continue". 

СТЪПКА №5: Влизане в профила 

След като попълните коректно горните стъпки, ще попаднете на страница с потвърждение, че профилът Ви е напревен! Плащането е осъществено, като има информация за датата, на което е извършено, и напомняне, че плащането всеки месец е в размер на 2,99 лева. Можете да спрете абонамента си по всяко време от "Menu - My Account - Cancel Subscription). Имайте предвид, че датата се изписва по следния начин - месец, ден, година, а не както е в България (ден, месец, година). 

Остава ви само да натиснете бутона "Start Watching" (започнете да гледате) и ще влезете в началната страница на приложението за гледане. Там ще намерите календар, както и всички събития и продукции, които можете да гледате. 

От секция "Calendar" отидете на 25-и септември и ще видите, че мачът Джошуа - Усик е наличен на отделни стриймове. В деня на мача, ако не стартира гала вечерта автоматично, просто изберете събитието от календара. 

Регистрирай се в DAZN и започни да гледаш бокс от световна класа

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Олександър Усик на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички