Кличко срещу Джошуа - реваншът има дата и място


Кличко срещу Джошуа - реваншът има дата и място
Снимка: Getty Images/Guliver

5000 0

Шампионът в тежка категория на IBF и WBA Антъни Джошуа почти със сигурност ще се изправи срещу Владимир Кличко в мач реванш между двамта след епичния им сблъсък на "Уембли". Промоутърът на британеца Еди Хърн е изкарал разрешително да организира мачове в Невада и е договорил 11-и ноември за дата, на която да се проведе мачът в Лас Вегас.

Новината беше обявена лично от агента на шампиона, който разкри пред Sky Sports, че има две зали, които ще спорят за домакин на срещата Кличко - Джошуа.

"Резервираната дата е 11-и ноември. Имаме няколко седмици, в които да довършим всички детайли и да организираме официално този мач. Вярвам, че Кличко ще е доволен от факта, че мачът ще е във Вегас и ще приеме реванш срещу Джошуа. Надявам се на 11-и ноември да видим велик мач", лаконичен беше по темата Хърн.

Все още няма официално становище на Кличко по темата, но няколко източници твърдяха през последните месеци, че украинецът ще е съгласен на реванш, ако той се проведе или в Германия, или в Лас Вегас.

Независимо от изхода от срещата, следващият двубой на победителя ще е срещу Кубрат Пулев - задължителният претендент за титлата на IBF.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички