Кобрата изненада: На мястото на Кличко щях да приема реванш срещу Джошуа


Кобрата изненада: На мястото на Кличко щях да приема реванш срещу Джошуа

2420 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев направи интересно заявление. Той призна, че на мястото на Владимир Кличко би приел да се бие отново срещу Антъни Джошуа.

Това е интересно, предвид факта, че Пулев и промоутърите му настояваха за по-бързо провеждане на битка между него и Джошуа, тъй като българинът е официален претендент за титлата на IBF.

Българинът заяви, че е готов да чака своята битка с британеца до февруари или март.

"Готов съм да чакам до февруари или март, ако боят с Джошуа не се състои до края на тази година. Но, мисля, че тези дни ще стане ясно решението на Кличко. Международната боксова федерация даде време на украинеца, за да вземе решение за тази битка", каза Кубрат, цитиран от "Сегодня".

Пулев има една-единствена загуба в професионалната си кариера и тя е от Кличко. Той смята, че боксовата легенда може да победи Джошуа в реванша.

"Това е бокс и никога не можем да кажем как ще завърши боят. Не отписвайте Кличко от сметките, защото той може да спечели. Опитът може да изиграе своята роля, да не говорим за силата. Той може да си извлече поука от първия бой. Ако бях на негово място, бих провел мач-реванш. Но всичко зависи от Владимир, настройката му и отбора", смята Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички