Решено: Кубрат няма да се бие с Джошуа тази година


Решено: Кубрат няма да се бие с Джошуа тази година
Снимка: БГНЕС

3282 0

Международната боксова федерация (IBF ) даде зелена светлина за мач-реванш между Антъни Джошуа и Владимир Кличко, съобщи Sky Sports.

Така вече е сигурно, че задължителният претендент за световната титла на IBF Кубрат Пулев няма да се бие с непобедения британец тази година.

През април Джошуа се наложи над Кличко на препълнения "Уембли" с технически нокаут в 11-ия рунд и обра поясите във версиите на IBO, IBF и WBA. За 27-годишния британец тази победа стана 19-а в 19 боя, всичките спечелени с нокаут. След успеха над украинеца Джошуа съгласно правилата трябва да защитава титлата си във версията на IBF и да излезе на ринга срещу Пулев.Федерацията обаче е взела решение да направи изключение заради очаквания с огромен интерес реванш с Кличко.

Единственото условие на IBF е Джошуа и Кличко да се бият повторно не по-късно от 2 декември и победителят от срещата да се изправи после срещу българския боксьор. Промоутърът на британеца - Еди Хърн, през уикенда потвърди, че преговорите с екипа на Кличко вече са стартирали. Сега се очаква изявление на украинския ветеран, потвърждаващо неговото намерение да излезе отново срещу Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички