11 истории от футбола, които звучат нереално, но са истина


11 истории от футбола, които звучат нереално, но са истина
Снимка: Getty Images/Guliver

7615 0

В повече от вековната история на футбола има какви ли не моменти, които се още са скрити за широката фенска маса на най-гледания спорт на планетата. Благодарение обаче на развиващите се технологи и все по-големият приток на информация, в днешно време можем по-лесно да стигнем до някои от тайните на футбола, които бяха невъзможни за разкриване преди десетилетия. 

Така например полският канал "Foot Truck" направи изключителен материал за 11 футболни истории, повечето от които неразказани до момента. Нещо повече - от някои просто ще ви се завърти главата и ще си промените мнението за част от футболните звезди, които са обект на разказите. 

Тайните на футболните звезди 

Със сигурност сте срещали много любопитни  спортни истории, докато учите неща за любимата игра, но в разказа на полския канал ще се запознаете с футболната звезда, която наказва свой съотборник, сядайки с голо дупе на лицето му. Друг титан на футболната игра пък има изумителен ритуал преди мач, за да е напълно концетриран преди да излезе на терена. 

Други тайни на футболистите включват любимите танци на Неймар, с които се готви за мач, както и чудовищните натоварвания на Кристиано Роналдо, с които се поддържа във форма, за която би му завидял всеки спортист на планетата. Всички 11 изумителни футболни истории на звездите вижте в този материал

Бонус история от футболното минало

Помните ли френският нападател Никола Анелка? Легендарният стрелец премина през какви ли не периоди в кариерата си, но от този в Арсенал пази една изключителна история. Той се е сдърпал с капитана на тима Патрик Виейра в съблекалнята на "артилеристите". 

Бяхме под душовете и той ме избута. Не трябваше, но буквално откачих и го нарекох "lanky limbed boombaclart" (бел.ред. - англо-ямайски сленг, в случая използван, за да опише достойнството на Виейра като "късо" и "странно"). Първоначално той само ме изгледа, но после... БАМ! Просто така той ме шляпна през лицето с пениса си. Само веднъж. Но направих няколко крачки назад", разказа нападателят. Какво още помни Анелка за шамара с мъжкото достойнство от Виейра четете тук

Ако все още сте в тази статия, не пропускайте великолепните и неразкрити футболни истории за звездите на играта

Още интересни футболни истории

Защо в България наричаме 11-метровия наказателен удар дузпа

Защо фигурка на акащ Меси е най-оборотната стока в Барселона

Как една салфетка промени цялата история на футбола през 21-и век

Защо са забранили на Стоичков да вкарва голове в "онзи" сезон заради Златната обувка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички