Неразказвано: Бивш капитан на Арсенал шляпнал Анелка през лицето с... члена си


Неразказвано: Бивш капитан на Арсенал шляпнал Анелка през лицето с... члена си
Снимка: Guliver/GettyImages

10769 0

Четете напълно правилно заглавието. Преди години капитанът на Арсенал Патрик Виейра е бил дотолкова изнервен на Никола Анелка заради обидно обръщение, че го е зашлевил през лицето... със своето мъжко достойнство. За това разказа самият френски нападател, който наскоро издаде автобиографична книга.

"Кариерата ми в Арсенал вървеше много, много добре, докато един ден не се изпречих на Патрик Виейра, който беше популярен като "Дългия". Играехме срещу Фулъм на "Хайбъри" и си спомням, че получих топката от Беркамп, заобиколих вратаря и се озовах сам срещу вратата... не вкарах, а я пратих в аут. Слънцето ме заслепи и не беше моя вината! Виейра ме погледна с жесток поглед и знаех, че ще имаме разправия по-късно.

Дойде и този момент. Бяхме под душовете и той ме избута. Не трябваше, но буквално откачих и го нарекох "lanky limbed boombaclart" (бел.ред. - англо-ямайски сленг, в случая използван, за да опише достойнството на Виейра като "късо" и "странно").

Първоначално той само ме изгледа, но после... БАМ! Просто така той ме шляпна през лицето с пениса си. Само веднъж. Но направих няколко крачки назад. Никой не вярваше на това, което видя. Може ли да си представите срама, който изпитах, когато бях ударен с 14-инчов член (около 27 сантиметра) пред собствените си съотборници. Това беше най-лошият момент в живота ми. Никой не каза нищо за определено време, което ми се стори цяла вечност. Мълчанието беше нарушено от Ашли Коул, който каза: "Мой ред ли е вече?". Тогава разбрах, че трябва да напусна. Когато Венгер разбра, едва не се здрависа с Виейра и извика "точно заради това си капитан! ПАУ! Виж това нещо", разказва Анелка в книгата си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички