След спринта на 100м в Токио - Инна Ефтимова: Това беше моята цел - да съм тук


След спринта на 100м в Токио - Инна Ефтимова: Това беше моята цел - да съм тук
Снимка: Lap.bg

1783 0

Инна Ефтимова не успя да се класира на 1/2-финалите в дисциплината спринт на 100 метра на Олимпидата в Токио, но заяви пред "БНТ" след състазението, че е щастлива, че е бягала редом да най-добрите в света:

"Чувствам се страхотно – изживяването е прекрасно. Много съм щастлива, че съм тук и бягам с най-добрите в света. Мисля, че спокойно можех да бягам малко по-добре – около 11.30, но дори и с такъв резултат нямах шанс да продължа по-напред. Доволна съм от това, което направих", призна тя.

"Това беше моята цел – да съм тук, направих много стартове през сезона, с което реално извоювах позицията си тук. Може би това ми донесе и малко умора, но не искам да се оправдавам. Оттук нататък гледам напред към 200 метра, надявам се и там да направя едно хубаво бягане", допълни българката.

"Мерките срещу COVID-19 са много сериозни. Това до някаква степен ни влияе нетативно – всяка сутрин ни тестват и има едно напрежение дали пробата ще е негативна".

СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО ФИНАЛА НА ТОНИ КОСТАДИНОВА НА 25м пистолет в Токио!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички