Само в SportLive! Емил Велев – Кокала: Изненадан съм от разгрома на Лудогорец над Астана, тази година Левски трябва да им е конкурент за титлата


Само в SportLive! Емил Велев – Кокала: Изненадан съм от разгрома на Лудогорец над Астана, тази година Левски трябва да им е конкурент за титлата
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3957 0

Емил Велев – Кокала коментира пред SportLive.bg и гръмкия успех на Лудогорец 5:1 над Астана в третия предварителен кръг на Лига Европа. Родният хегемон елиминира казахстанците с общо резултат 6:3. Съперник на разградчани в предверието към груповата фаза на турнира ще е нидерландският гранд Аякс. Той сподели очакванията си и за предстоящите сблъсъци на „орлите“ с четирикратния европейски клубен шампион.

- Г-н Велев, какво е мнението Ви за представянето на Лудогорец, след като разградчани отстраниха Астана в третия квалификационен кръг на Лига на Европа?

- Радвам се всеки един български отбор да продължава напред. Добре е, че се класираха. Направиха го с доста убедителна игра. Вкараха и пет гола на Астана, което не е случайно.

- Изненада ли Ви именно разгромната им победа над казахстанците в раванша?

- Като цяло ме изненада. Явно, че в Разград са налучкали ваксата в момента и играят и с настроение, което е от съществено значение.

- Какви са шансовете на Лудогорец срещу Аякс в плейофа за груповата фаза на турнира според Вас?

- Имат шансове, защото Аякс в момента не е на добре познатото си ниво от предишните години.

- Еуфорията от представянето на Левски в Европа може ли да допринесе и за вдигането на оборотите в родната Първа лига, а "сините" да бъдат сериозен конкурент на Лудогорец още през този сезон?

- Да се надяваме, че ще се случи. Миналата година ЦСКА беше много близко до титлата. Сега е време и за Левски. Винаги съм казвал, че Левски трябва да се стреми към шампионската титла.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Кокала каза способен ли е Левски на чудо срещу Айнтрахт и отсече: Богатството ни са феновете, а не парите!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Кокала за „братовчед си, вкарал на Левски за Апоел БШ: Предстои му добро бъдеще!

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички