Само в SportLive! Здравко от дует „Ритон“ попиля играчи и шефове на ЦСКА: Пред инфаркт съм! Мога да съдя ръководството за умишлено издевателство над феновете


Само в SportLive! Здравко от дует „Ритон“ попиля играчи и шефове на ЦСКА: Пред инфаркт съм! Мога да съдя ръководството за умишлено издевателство над феновете
Снимка: LAP.BG/ Ilian Telkedjiev

10975 0

Кризата в ЦСКА е очевидна, след като отборът първо отпадна от евротурнирите със срамния общ резултат 0:6 срещу румънския Сепси, а след това бледото представяне се прехвърли и в родната Първа лига. „Червените“ отново са считани за основен претендент на трона на Лудогорец, но към момента с нищо не оправдават прогнозите.

През уикенда армейците се представиха повече от безлично при визитата си на разградчани и си тръгнаха от стадион „Хювефарма Арена“ сразени с 3:0. Популярният фен на ЦСКА Здравко Желязков от дует „Ритон“ коментира пред SportLive.bg актуалните теми около любимия си клуб след фиаското в Разград.

ЦСКА СЕ ПРЕВЪРНА В АБОНАТ НА ЛУДОГОРЕЦ

„От 8 години вече говоря едно и също. Какво да кажа за представянето на ЦСКА? Ние сме абонати да ядем бой от Лудогорец в Разград! Просто това е положението. Твърдо убеден съм, че поговорката „рибата се вмирисва от главата“ важи с пълна степен за случващото се в ЦСКА. Няма какво да си говорим за треньори, мреньори и куци коне. Но нека да не обиждам конете – по-добре да кажа куци магарета за целия отбор с много малко изключения“, започна коментара си пред SportLive.bg Желязков.

Те не са виновни магаретата. Виновен е този, който ги взима в отбора на килограм. Всички го знаят кой е. Моите уважения към Гриша Ганчев обаче интелектът на хората около него е на ниво селски футбол от 50-те години на миналия век“, отсече популярният поп певец.

„СРАМ МЕ ОТ ТОЗИ ЦСКА“

Жал ме е за мен самия, защото съм цесекар, както и за всички верни фенове на отбора. Аз се срамувам, че съм привърженик на този отбор. Докъде стигнаха нещата. От 4-ти клас имам снимки с Пенев и Гаганелов, когато родителите ми ме водеха на „Армията“. Още от онези години съм фен на ЦСКА и помня велик отбор на ЦСКА. Поради тази причина сега ме е срам. От малко дете съм влюбен в ЦСКА. Не съм фен, който да отиде за 5 лв. да драска по стадионите. С пълно основание обаче мога да кажа, че храната може да прави борбата, но интелектът прави съвременния футбол. Всеки е в правото си да ме разбира както си иска“, сподели той.

„НЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ЩЕ СЕ КЛАСИРАМЕ В ШЕСТИЦАТА, ЗА КАКВА ТИТЛА ДА ГОВОРИМ?“

Каква титла? Не се знае дали ние ще влезем в шестицата с този футбол, който демонстрираме. Няма нито един българин в състава. Преди 7 години спечелихме Купата на България, когато отборът се подвизаваше в Трета лига. Половината отбор беше от школата на ЦСКА. Сега тази школа е унищожена, за да пристигнат един селски бегове от тази на Литекс, начело с Турицов. Ако не се лъжа и той идва от нея. Младите момчета се пръснаха по други клубове и продължават да играят и към момента. На прима виста се сещам за едно момче – Лазар Марин, който дойде в ЦСКА от Ботев Пловдив. Не е само той просто той ми дойде на езика, а има немалко играчи от старата школа на клуба“, каза Здравко от дует „Ритон“ с огромна нотка на съжаление.

„НАЙ-ДОБРЕ Е ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ „В“ ГРУПИТЕ“

Сега достигнахме дотам да играем с африкански отбор, а да пише ЦСКА. Това е порнография! От 8 години чакаме да предстоят по-добри дни за ЦСКА. Излиза, че проблемът не е във футболистите или в треньорите. Пак ще кажа, че народът е казал: „Рибата се вмирисва от главата“. Просто няма какво да се заблуждаваме. Моето лично мнение е по-добре да го няма ЦСКА, отколкото да е в този вид и да се срамуваме от него. Вече не вярвам, че ще случи нещо хубаво за клуба“, обяви той.

Аз направо не мога да спя от известно време. Прочетох, че ръководството поемало отговорността за слабите мачове. Какво ще поемат? По-добре да изчезват. Те от 8 години поемат отговорността, че сме посредствен отбор. Най-добре ще е клубът да започне от В групите“, категоричен е видният привърженик на „червените“.

ПОПИЛЯ ТРИМА ФУТБОЛИСТИ НА ОТБОРА И ОТГОВАРЯЩИТЕ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА

Какво да покажат с тази камила Мено Кох като централен защитник? Той е трагичен, ходи като инвалид по терена. Пак ще кажа, че с тази игра изобщо не знам дали ЦСКА ще влезе в шестицата. Продукцията в момента е мъчение за феновете. Сигурен съм, че всички привърженици чувстват същото, което и аз. Някакви бездарници се подиграват с милиони българи – бездарници, които купуват аборигени на килограм. За всеки пост има поне по двама българи, които са по-добри. И отгоре на всичко българите ще играят със сърце. Какъв е този Бизон, Назон? Тулуп, по-некадърен от този не е имало в ЦСКА. Какви са тези футболисти? Каранга, Соу бяха с класи над всичко, което е в тима в момента. Ако наистина са дадени и толкова много пари за Фаетон, говори доста зле за настоящото управление на клуба. Щом даваш толкова сериозна сума за подобен некадърник, значи, че изискванията ти са изключително ниски. Излиза, че ти си два пъти по-некадърен, а и глупав, за да го купиш“, попиля той някои футболисти на отбора и хората, които правят селекцията на „Армията“.

„МОГА ДА ОСЪДЯ РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА ЗА ИЗДЕВАТЕЛСТВО НАД ФЕНОВЕТЕ“

Просто не може ЦСКА да се управлява от такива хора. Пак ще кажа, че е по-добре да се закрива ЦСКА, отколкото да берем срама и да си късаме нервите. Ще получа инфаркт. Защо трябва да ни измъчват? Ние феновете можем да ги осъдим това ръководство на ЦСКА за интелектуално издевателство над нас. Застрашават здравето ни, а футболът е за нас, феновете. Аз съм пред инфаркт. Спокойно мога да ги съдя за умишлено издевателство над феновете.

Това е безумие. Стоиловци, моиловци и тем подобни… Там са се събрали доказани…, но нека да не използвам тежки думи. Просто доказано провалили се хора. За 8 години най-титулуваният клуб в България е дърпан надолу . Нека да дойде друго ръководство, което да поема само позитиви. Писна ми от толкова много негативи. Досега поддържах Гриша Ганчев, защото издържа клуба. Но защо трябва да поддържаш нещо, което не удовлетворява феновете. Ясно е, че целта е изграждането на стадиона. Това е бизнес целта, феновете не ядем карфици. Но не може и да ни забаламосват с разни ментаци и да съсипват един велик клуб със славна история!“, отсече Желязков.

Не стъпвам вече и на този стадион, защото е осквернен. Имаше смисъл да се ходи на него, когато триумфирахме с Купата през 2016 година“, завърши Здравко от дует „Ритон“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Петър Курдов: Аякс ще сложи край на приказката за Лудогорец или Астана! Проблемът в ЦСКА става психически и няма да има кой да ги спаси

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички